Meghan Markle, transportată în secret la spital, înainte de a naște

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 09 iulie 2019, 16:02
Meghan Markle a fost transportată în secret la spital de către o echipă de securitate a Scotland Yard, înainte de a aduce pe lume primul său copil.

Planurile ducesei de Sussex de a naște acasă au fost năruite, după ce a depășit termenul cu aproape o săptămână. Astfel, ea a fost dusă ăn secret la un spital privat din Londra.

Deși locația exactă unde a născut nu este cunoscută, presa britanică scrie că aceasta ar fi putut naște la spitalul Portland.

Ducesa, în vârstă de 37 de ani, și-a dorit să nască acasă, la Frogmore Cottage. Timp de mai multe luni a făcut un plan bine pus la punct, însă acesta nu a mai putut fi dus la bun sfârșit.

Noul bebeluș regal s-a născut luni dimineață, la ora locală 05:26 (07:26 ora României), având o greutate de 3 kilograme și 260 de grame.

Potrivit Palatului Buckingham, atât mama, cât și bebelușul sunt sănătoși.

Meghan Markle a intrat în travaliu duminică după-amiază. Înainte de a intra în travaliu, Harry și soția sa au avut câțiva prieteni în vizită, iar aceștia au afirmat că cei doi păreau liniștiți și relaxați, deși termenul venirii pe lume a bebelușului era depășit cu șase zile.

Prințul Harry a dat și o declarație pentru presă, afirmând că experiența a fost una „uimitoare”. 

Acesta este primul copil al cupului regal, care s-a căsătorit pe 19 mai 2018.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter