Meghan: Părăsirea Familiei Regale este „cel mai bun lucru care i se putea întâmpla lui Harry”

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 22 ianuarie 2020, 16:19
Meghan Markle a făcut câteva afirmații care au stârnit controverse. De când s-a mutat în Canada și a părăsit Familia Regală britanică, aceasta pare mult mai relaxată și le-a mărturisit prietenilor ei că această mutare a fost cea mai bună decizie pe care putea să o ia.

Potrivit Daily Mirror, ducesa de Sussex le-a spus apropiaților că renunțarea la Familia Regală este „cel mai bun lucru care i se putea întâmpla” Prințului Harry.

De asemenea, Meghan, în vârstă de 38 de ani, susține că spiritul soțului ei „a fost zdrobit” și că iubirea ei pentru el a făcut posibilă noua lor viață în America de Nord.

A spus că, la fel ca și în cazul ei, spiritul lui a fost zdrobit și ea pur și simplu nu suporta să îl vadă suferind. Meghan spune că ei întotdeauna vor fi considerați regalități, indiferent de locul în care trăiesc sau de ceea ce fac”, a dezvăluit un prieten de-al ducesei pentru Daily Mail.

„Meghan le-a spus prietenilor ei apropiați că acesta este cel mai bun lucru care i se putea întâmpla lui Harry”, a continuat sursa citată.

În urma deciziei lor de a părăsi Casa Regală, cei doi nu își vor mai putea folosi titlurile regale și vor fi nevoiți să returneze cele 3 milioane de dolari pe care le-au folosit din banii contribuabililor britanici pentru a renova Frogmore Cottage, unde au locuit până de curând.

Nu se știe dacă lui Harry și Meghan li se va cere să renunțe la cuvântul „Royal” de pe site-ul lor, SussexRoyal și cine le va plăti securitatea.

Meghan și Harry nu plănuiesc să își schimbe numele site-ului sau pe cel de Instagram. Încă sunt considerați Duce și Ducesă de Sussex. Și vor păstra partea Regală în numele lor”, a precizat prietenul lui Markle.

Odată cu plecarea din Marea Britanie și renunțarea la membru senior al Familiei Regale, Harry a fost nevoit să părăsească și pozițiile militare oficiale pe care le deținea. De asemenea, cei doi nu vor mai lucra ca membri activi ai Casei Regale și nu o vor mai reprezenta pe Regina Elisabeta.

Vezi în Galeria FOTO imagini cu Harry și Meghan.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter