Mesajul transmis de Andreea Bălan din spital: „Am avut mare noroc”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 05 noiembrie 2020, 15:55
După câteva zile în care a trecut prin momente grele din cauza unor probleme medicale, Andreea Bălan a transmis pe rețelele de socializare că se simte bine și că nu a mai fost nevoită să intre în operație. 

Andreea Bălan, în vârstă de 36 de ani, s-a internat în spital zilele trecute, după ce a simțit dureri puternice în zona abdominală. Medicii au descoperit că artista avea un abces abdominal, care ar fi trebuit scos printr-o intervenție chirurgicală. Însă, cântăreața a anunțat că operația a putut fi evitată.

Citește online gratuit numărul de noiembrie al revistei Unica

Ce mesaj a transmis Andreea Bălan din spital

„Vreau să vă spun că sunt bine. M-am internat în spital luni seara cu dureri abdominale foarte mari. În urma investigațiilor, doctorii au descoperit un abces abdominal.

Marți ar fi trebuit să mă operez, dar am avut mare noroc și cu puțin timp înaintea operației programate, medicii au reușit drenarea lui. Acum sunt sub tratament și observație”, a transmis Andreea Bălan.

Citește și: Andreea Bălan, criticată dur de fani pentru schimbarea de look din ultima vreme: Ești leit Viviana!

„În spital nu se permit vizite, dar alături de mine au fost și sunt persoanele pe care le iubesc și care sunt prezente în viața mea. Abia aștept să ajung acasă să le strâng în brațe pe Ella și Clara. Vă doresc sănătate tuturor!”, a mai spus artista.

Vezi în GALERIA FOTO imaginile postate de Andreea Bălan din spital.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter