Michael B. Jordan, desemnat „Cel mai sexy bărbat în viaţă” în 2020

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 18 noiembrie 2020, 14:48

Michael B. Jordan (33 ani), actorul american cunoscut pentru rolul din „Black Panther”, a fost desemnat de revista People drept „Cel mai sexy bărbat în viaţă” în 2020.

Citește gratuit ediția de noiembrie a revistei Unica. O găsești AICI

Michael B. Jordan şi-a început cariera de actor de la o vârstă fragedă în emisiuni TV ca „All My Children” şi a devenit cunoscut odată cu drama socială „Fruitvale Station” (2013). În 2015, el jucat în sequel-ul „Rocky – Creed”, iar trei ani mai târziu l-a interpretat pe Erik Killmonger în „Black Panther”.

Actorul s-a remarcat și ca una dintre vocile care au cerut o mai mare diversitate la Hollywood. În 2018, compania sa de producţie a fost prima care a adoptat public aşa-numita „inclusion rider”, clauza pe care actorii şi regizorii o pot insera în contracte pentru a determina studiourile să angajeze mai multe femei, persoane aparţinând minorităţilor sexuale, persoane cu dizabilităţi sau de alte rase. La începutul anului 2020, la apogeul protestelor „Black Lives Matter”, Jordan a făcut echipă cu organizaţia non-profit Color of Change şi a lansat o iniţiativă care indică moduri concrete prin care Hollywood-ul ar putea investi în subiecte de film cu persoane de culoare şi conţinut anti-rasist, potrivit Agerpres.

Sursa foto – Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter