Mihaela Rădulescu, imagine de colecție cu mama ei

De Oana Savin, pe
Mihaela Rădulescu a postat pe Instagram o imagine cu mama sa, Marilena Țiganu, în tinerețe. Cu ocazia zilei de naștere a femeii care i-a dat viață, vedeta a ales să o serbeze publicând pe rețelele de socializare o fotografie cu aceasta. Iar fanii săi au reacționat imediat.

Da, e Mama. Puțin înainte să devină …mamă, de 2 ori. E la fel de frumoasă și azi, pentru că așa sunt toate mamele lumii. Iar noi, copiii, suntem singurii care știm cum bate inima lor, doar asta a fost prima muzică pe care am auzit-o în viață, nu ? Și dacă astăzi sunt o femeie puternică, e și pentru că m-a crescut o femeie puternică. Mulțumesc, Mama ! Te iubim ! Ayan, Florin, Ioana, Anca si… Tango:)”, este mesajul scris de Mihaela Rădulescu alături de imaginea mamei sale.

Din fotografia alb-negru se poate observa că vedeta a moștenit trăsăturile frumoase ale mamei sale. Marilena Țiganu a fost profesoară de limba română și a ales mereu intimitatea, în locul unei vieți agitate precum cea a fiicei sale.

Fanii Mihaelei au lăsat o mulțime de comentarii în care îi urau „La mulți ani” sau apreciau frumusețea celei care a adus-o pe lume.

Vezi în Galeria FOTO cum arăta mama celebrei Mihaela Rădulescu în tinerețe.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter