Mihai Morar, despre secretul unui mariaj de 13 ani: „Am o nevastă mult mai deșteaptă decât mine”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 25 noiembrie 2020, 22:51
Mihai Morar și soția lui, Gabriela, sunt de 13 ani împreună și au trei copii. Cei doi au descoperit secretul unei căsnicii fericite, iar prezentatorul de televiziune a dezvăluit, pentru Libertatea, care sunt regulile după care se ghidează în mariaj.

Mihai și Gabriela au două fete, gemene, pe nume Mara și Cezara, și o bebelușă, pe nume Roua. Mihai Morar susține că are casnicia perfectă și secretul l-a dezvăluit chiar prezentatorul TV: „Cred că e vorba pur și simplu de comunicare și să nu îi calci niciodată orgoliul, spațiul intim celuilalt. Să îi dai atât de multă libertate încât să aibă nevoie de adevărata libertate, aceea a familiei. La început eu eram mult mai orgolios decât soția mea și mi-am dat seama că nu duce nicăieri orgoliul. Au fost câțiva ani în care eram tare pe poziții și aveam impresia că dacă eu nu sunt cel care are ultimul cuvânt înseamnă că eu sunt cel care pierde”

„Sunt atât de relaxat în momentul acesta, pentru că știu că am o nevastă mult mai deșteaptă decât mine emoțional și din punct de vedere al organizării unei familii, al organizării treburilor și fiecare își știe calitățile, ea nu calcă peste teritoriul meu, eu nu calc peste calitățile ei și atunci e armonie la noi”, – a mărturisit Mihai Morar pentru Libertatea.

Vezi mai multe imagini cu Mihai Morar și familia sa frumoasă în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter