Mihai Trăistariu își caută marea iubire: „Nici să nu te gândești că aș avea nu știu ce pretenții”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 25 septembrie 2020, 11:15
Mihai Trăistariu pare să-și caute marea iubire. Artistul a descris pe contul său de Instagram cum ar trebui să fie persoana ideală pentru el. Acesta s-a gândit și la o soluție să o găsească. 

Ajuns la 40 de ani, Mihai Trăistariu este un bărbat singur, în căutarea marii iubiri. Sătul să înceapă relații, să le crească, pentru ca mai apoi să se destrame, după cum el însuși a mărturisit într-o postare pe contul său de Instagram, artistul s-a gândit să descrie cum și-ar dori să fie persoana care poate să-i cucerească inima.

Citește și: Mihai Trăistariu vrea să concureze la Eurovision 2021 pentru o altă țară

„Te-ai gândit vreodată că te-aș putea iubi ? Ia să te gândești la asta ! Mi-au plăcut dintotdeauna oamenii simpli. Deci… nici să nu te gândești că aș avea nu știu ce pretenții. Pur și simplu … vreau liniște, fără crize, să-mi înțelegi viața de artist și plecările dese în turnee, să știi să faci ciorbă și… să-mi zici dimineața TE IUBESC… când pleci la lucru. Chiar dacă eu dorm. O șoaptă din aia faină cu TE IUBESC… face cât zeci de cadouri inutile” – a mărturisit Mihai Trăistariu.

Nerăbdător să o întâlnească, mai în glumă, mai în serios, cântărețul s-a gândit și la o soluție să grăbească marea întâlnire.

Citește online gratuit numărul de octombrie al revistei Unica

„Tadaaaaa… Gata. Știu. Am găsit soluția. Știu cum o să-mi descopăr MAREA IUBIRE. O să vă chem la întâlnire pe rând. Cine corespunde visurilor mele … rămâne în brațele mele. Glumeam. Am nevoie de un juriu ca să-mi facă, totuși, o preselecție. Altfel durează 5 ani numai întâlnirile la cafea” – a scris Trăistariu pe rețelele de socializare.

Sursă foto: Instagram

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter