Miley Cyrus are un nou iubit

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 14 octombrie 2019, 18:41
Miley Cyrus a trecut ușor peste divorțul de Liam Hemsworth și de relația cu Kaitlynn Carter, iar acum are un nou iubit: nimeni altul decât cântărețul Cody Simpson.

Miley, în vârstă de 26 de ani, și Cody (22 ani), deja apar împreună pe străzile din Los Angeles și postează imagini pe Instagram.

Relația celor doi a fost confirmată de Simpson, care a declarat că formează un cuplu cu Cyrus.

Sunt foarte fericit. Suntem foarte, foarte fericiți. Este o persoană creativă. Este pasionată de ceea ce face și eu sunt cam la fel. De aceea ne înțelegem foarte bine”, a declarat cântărețul australian la un eveniment din Los Angeles.

Mai mult, el a explicat că relația cu Miley este „o experiență diferită” pentru el, întrucât cei doi au fost mai întâi prieteni.

„Motivul pentru care nu a fost o chestie nebunească și rapidă este acela că noi suntem prieteni de foarte mult timp”, a spus Cody, explicând că ei „s-au găsit unul pe celălalt într-un spațiu în care nu ne distrăm, muncim din greu și menținem lucrurile sănătoase și este bine”.

De asemenea, Simpson a anunțat că urmează să lanseze o nouă piesă pe care a scris-o pentru noua sa iubită în timp ce aceasta se afla la spital pentru o operație la amigdale.

„I-am scris un cântec săptămâna aceasta pe care mă cam obligă să îl lansez”, a declarat el pentru People.

„Mi-a spus: dacă nu îl lansezi, îl lansez eu pentru tine. Îți obțin contul de Spotify și o fac singură”, a povestit Cody Simpson.

Acesta i-a cântat piesa în timp ce a vizitat-o la spital, iar Miley a filmat momentul și l-a postat pe Instagram Stories.

Dintr-o dată mă simt mult mai binr. Acest băiat duuuulce a venit în vizită la spital și mi-a cântat cel mai dulce cântec pe care l-a scris pentru mine”, a scris Miley Cyrus pe InstaStories.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Miley Cyrus și Cody Simpson.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter