Milla Jovovich a devenit din nou mamă

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 04 februarie 2020, 13:51
Milla Jovovich a devenit mamă pentru a treia oară, după ce actrița a adus pe lume o fetiță. Aceasta a dat vestea pe rețelele de socializare, într-o postare în care a anunțat și numele noului membru al familiei.

Jovovich, în vârstă de 44 de ani, a anunțat că fiica sa se va numi Osian Lark Elliot Jovovich-Anderson și și-a numit fetița un „bebeluș miracol”.

„Osian este un nume galez de băiat și se pronunță O-shin”, a scris actrița alături de imaginea fetiței sale.

„Este atât de frumoasă!… Este bebelușul nostru miracol și suntem atât de recunoscători să o avem și suntem obsedați de ea”, a mai spus Milla Jovovich.

Actrița și soțul ei, Paul W.S. Anderson, în vârstă de 54 de ani, mai au două fetițe, Ever (11 ani) și Dashiel (4 ani).

În cursul zilei de sâmbătă, actrița a anumțat pe social media că urmează să nască a doua zi.

„Ziua nașterii este mâine așa că ne pregătim să mergem la spital în orice moment”, este mesajul pe care ea l-a transmis pe Instagram alături de o poză în care apare purtând po bentiță cu o fundă roz.

„Este amuzant deoarece am crezut că nașterea celui de al treilea copil va fi floare la ureche, dar de fapt am foarte multe emoții, acum că știu ce mă așteaptă”, a mai spus ea.

Jovovich a anunțat că este însărcinată în luna august a anului trecut, după ce, în urmă cu doi ani a suferit un „avort de urgență” în momentul în care a intrat în travaliu înainte de termen.

Milla, care se afla în patru luni de sarcină și filma într-o locație din Europa de Est la acel moment, a declarat că a fost trează pe durata întregii proceduri și a numit-o „una din cele mai îngrozitoare experiență prin care am trecut”.

„Avortul este un coșmar. Nicio femeie nu vrea să treacă prin asta”, a spus ea anul trecut, prin intermediul unei postări pe Instagram.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Milla Jovovich.

Sursă foto: Profimedia, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter