Mircea Badea, probleme cu Poliția. Prezentatorul TV a fost amendat

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 13 martie 2020, 13:03
Mircea Badea a avut probleme cu Poliția. Prezentatorul de televiziune a fost amendat cu o sumă uriașă, iar motivele le-a dezvăluit chiar partenerul de viață al lui Carmen Brumă în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena 3.

Mircea Badea, în vârstă de 46 de ani, a încplcat regulile de circulație și oamenii legii nu l-au iertat. Prezentatorul de televiziune a depășit cu mult limita de viteză admisă, după cum el însuți a declarat: „Veneam de pe DN1 și exact la ieșirea din pasaj era miliția care stătea cu radarul și te lua din pasaj. Desigur că mă trage pe dreapta și zice: „Bună seară, actele!” Îi dau actele, eu nu vorbesc cu ei niciodată. Dacă mă întreabă „ați băut?” le răspund, dar altfel nu. M-au oprit pentru nimic, nu mi-a luat carnetul. Mi-a dat o amendă.

Citește și – De ce nu se căsătoresc Carmen Brumă și Mircea Badea

Am stat 20 de minute, cu alți patru. Unul dintre ei avea o mașină de vreo 200 de mii de euro, îți dai seama ce l-a afectat pe ăla că a plătit o amendă de 200 de lei. Probabil depășise viteza, în pasaj, la 1.30 noaptea. Când ieși din pasaj pe mijlocul DN1 e zid de beton, nu traversează nimeni. Am stat 20 de minute și mă gândeam că în timpul ăsta unii își riscă viața.

Nici nu știu cu cât am depășit viteza, cât scriau ei procesul verbal mă gândeam că unii își riscă viața, alții salvează vieți. M-au apucat niște spume pe milițienii ăia, multe ar fi putut să facă. Ei au ales să stea la prinzătoare, în tunel, pe DN1. Atât i-a dus capu’ pe ei și asta li s-a părut lor că e de făcut. (…) Zice „observații aveți”, io zic „nu”. Și zice „multă sănătate” …”, – a relatat Mircea Badea în emisiunea „În gura presei”.

Citește și –  Dezvăluiri din culise. Cum o alintă Mircea Badea pe Carmen Brumă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter