Modul inedit prin care Liviu Teodorescu și-a cerut iubita în căsătorie

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 17 februarie 2022, 13:38

Liviu Teodorescu și iubita lui, Iulia Iacob, formează un cuplu încă din liceu. Anul acesta, perechea a aniversat 10 ani de relație.

Modul inedit prin care Liviu Teodorescu și-a cerut iubita în căsătorie

Marți, 27 octombrie, de ziua Iuliei, Liviu a făcut pasul cel mare. „Am cerut-o pe Iulia în căsătorie. Azi e ziua ei. La mulți aaaani! ❤️ Am adus-o acasă, unde o aștepta toată lumea la un party surpriză. Apoi, le-am spus tuturor că am compus o piesă”, a scris solistul în mediul online.

„Piesa era menită să facă loc momentului în care îi dau inelul. Stați până la final, o să vedeți că la un moment dat s-a prins din versuri ce se întâmplă, dar nu prea i-a venit să creadă. Te iubesc, Iulia. Suntem împreună din liceu și, culmea, te iubesc azi și mai mult ❤️”, a încheiat.

Ultimul vers din piesă a fost: „Vrei să fii cea care mă va iubi o viață, la fel în fiecare zi / Vrei să fii?”, moment în care artistul s-a așezat în genunchi și și-a cerut iubita în căsătorie: „Vrei să fii soția mea?”.

O mulțime de artiști și actori au felicitat cuplul. „Doamneeee!!!! M-a bușit plânsul și râsul în același timp!!!!!!!”, a scris Ruby. „Plâng tare! Vă iubesc și vă doresc tot ce e mai bun pe lumea asta!!!! Dumnezeu să fie cu voi mereu!”, a comentat și artista Jo. „Ce frumos și emoționant!!! Chiar că ești un om special … Felicitări și casă de piatră!!!”, a scris și actrița Paula Chirilă.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Liviu Teodorescu (@liviuteodorescu) pe

Iulia a terminat Dreptul

„Am terminat Dreptul la Universitate, două mastere, sunt în drum spre doctorat și muncesc în paralel. Sunt obsedată de dreptate, nu suport să văd cum oameni care au dobândit putere și au uitat de unde au plecat profită de poziția inferioară a semenilor lor și îi persecută prin diferite metode. Cred că roata se întoarce și vreau să fiu eu energia care întoarce roata”, a mărturisit tânăra într-un interviu acordat revistei VIVA!.

De-a lungul timpului, Liviu nu a spus multe despre viața lui sentimentală, însă publică în mediul online fotografii alături de partenera lui. Despre cum a început povestea lor de dragoste, Liviu a mărturisit în glumă: „A început în liceu, când am decis să îi spun că simt ceva pentru ea. S-a lăsat super greu, mi-a dat bătăi de cap și m-a făcut să sufăr, dar după am devenit superstar și a fost simplu”.

Foto: Instagram

Citește și:

Loredana Groza, din ce în ce mai dezinvoltă în online. S-a fotografiat aproape goală

Andreea Bălan, criticată dur de fani pentru schimbarea de look din ultima vreme: „Ești leit Viviana!”

Câți bani a cheltuit Lora în Bali? „Eu sunt omul care nu se ducea în vacanțe”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter