Monica Davidescu și Aurelian Temișan, 24 de ani de la prima întâlnire

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 16 ianuarie 2019, 11:11
Monica Davidescu și Aurelian Temișan au împlinit 24 de ani de când s-au cunoscut și s-au privit întâia oară. Cei doi îndrăgiți actori formează unul dintre cele mai longevive, discrete și frumoase cupluri din showbizz-ul autohton.

Monica Davidescu, în vârstă de 46 de ani, și Aurelian Temișan, 46 ani, s-au căsătorit în 1996 și au împreună o fetiță, pe nume Dora. Cu ocazia aniversării a 24 de ani de când s-au întâlnit, Monica Davidescu a scris un mesaj emoționant pe conturile de socializare: „Cam pe la ora asta, cu 24 de ani în urmă, ne cunoșteam la un spectacol. Am rămas împreună în spectacolul vieții, și în culise și pe scenă. Acum suntem trei. Și sperăm la cât mai mulți ani împreuna. La mulți ani, noi!”, – a scris soția lui Aurelian Temișan pe Facebook.

Aurelian temisan si monica davidescu relatie

Aurelian Temișan a povestit în trecut cum a întâlnit-o pe Monica Davidescu, cea care avea să-i devină soție un an mai târziu: „Pe la ora 9 şi jumătate, 10 seara, se întâmpla să ajung şi eu în acea locaţie minunată, care, între timp, nu mai funcţionează, unde era un program de noapte, cu multă muzică, pe care Monica îl prezenta. Iustinian Radu, prietenul nostru, e un fel fel de naş spiritual al relaţiei noastre – şi mi-a făcut cunoştinţă cu ea şi mi-a spus: „Ea e Monica şi ea te va prezenta, spune-i ceva” .

Sursă foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter