Monica Gabor este în doliu. Tatăl vedetei a murit subit

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 26 iunie 2020, 16:11
Monica Gabor și sora sa, Ramona Gabor, trec prin momente grele după ce tatăl lor a decedat. Tragicul eveniment s-a petrecut la 7 ani de la moartea mamei lor, Veronica Bulai.

Tatăl Monicăi Gabor a murit în urma unui infarct. Emil Gabor se afla în locuința sa, iar decesul s-a petrecut în urmă cu două zile, însă abia azi s-a aflat vestea când, de altfel, a fost și înmormântat, relatează spynews. În urmă cu 8 ani, în luna august, surorile Gabor își pierdeau mama, lovită de o stâncă în timp ce se afla pe un traseu montan.

Monica Gabor și Ramona Gabor nu au putut ajunge la înmormântare din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus,  Monica fiind stabilită în America, iar Ramona locuind în Dubai. Singura care a participat la înmormântarea lui Emil Gabor a fost sora cea mare, Alina, însoțită de o mătușă, sora tatălui.

Citește și – Liviu Vârciu, la mijloc între iubită și fiica cea mare

Monica Gabor și Irinel Columbeanu s-au căsătorit în 2006, iar în 2011 au divorțat. Cei doi au împreună o fetiță, pe nume Irina, care să află în custodia tatălui. În urmă cu câteva luni, Monica Gabor s-a căsătorit cu omul de afaceri chinez, Mr. Pink., cel cu care are o relație de mai mulți ani de zile și alături de care locuiește în America. Mr Pink are, de asemenea, un băiețel dintr-o relație anterioară de care Monica este foarte atașată.

Citește și – Elena Ionescu și Emanuel, o nouă idilă în showbizz? Cei doi sunt foarte apropiați

Sursă foto: arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter