Monica Ghiuţă a murit. Actrița avea 79 de ani

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 01 august 2019, 11:17
Monica Ghiuţă a murit la 79 de ani. După ce Florina Cercel s-a stins din viață în urma diagnosticului de cancer pulmonar, o altă mare actriță a murit.

Monica Ghiuță a murit

Actrița Monica Ghiuță a încetat din viață la două zile după ce aniversase 79 de ani, respectiv pe 28 iulie. Vestea tristă a fost dată abia astăzi, după ce a fost făcută o postare emoționantă pe o pagină de Facebook dedicată actorilor români: Ne-a părăsit și doamna Monica Ghiuță. Ne pleacă artiștii cu care am crescut. Dumnezeu s-o odihnească în pace!”.

Monica Ghiuță a fost înmormântată pe 30 iulie 2019 la Cimitirul Bellu Catolic din București: “Monica Ghiuță… foarte dragă mi-a fost dintotdeauna. Drum bun… o să-mi rămână în memorie ca o femeie superbă, cu un păr minunat luuung, cu ochii ca o lamă de cuțit și cu un râs din tot sufletul. O actriță minunată și un om drag. Drum bun, Monica!”, a scris Oana Pellea pe pagina ei de Facebook.

Monica Ghiuta a murit 1

Cine a fost Monica Ghiuță

Monica Ghiuță s-a născut pe 26 iulie 1940 în Câmpulung Moldovenesc. Actrița era cunoscută pentru rolurile sale din „Faimosul Paparazzo”, „Cocoșul decapitat”, „Filantropica” și „Triunghiul morții”.

Monica Ghiuță este recunoscută și datorită faptului că timp de mai mulți ani a apărut în rolul unei bunici, într-o serie de reclame la un brand de ulei.

Monica Ghiuță a primit în anul 2015 o nominalizare la premiile Gopo pentru rolul din filmul „O poveste de dragoste, Lindenfeld”, de Radu Gabrea.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter