Monica Pop, despre boala de care suferea Cristina Țopescu

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 13 ianuarie 2020, 16:43
Monica Pop a dezvăluit că regretata Cristina Țopescu suferea de o boală pe care, însă, o ținea sub control cu tratament.

Cristina Țopescu a fost găsită decedată, duminică seară, în locuința sa, după ce nu mai fusese văzută de câteva săptămâni.

Monica Pop a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confrunta prietena sa.

Deși nu se știe care a fost cauza decesului fostei prezentatoare de televiziune, Pop a dezvăluit că aceasta se lupta cu depresia.

Potrivit medicului oftalmolog, Cristina Țopescu a intrat în depresie după moartea tatălui ei, Cristian Țopescu.

Am înțeles că au fost găsite animalele în jurul ei. Întrebarea este ce i-a generat stopul. Mi se pare… Nu pot să cred așa ceva! (…) Suferea de depresie, dar se trata. Am fost împreună cu ea la tatăl ei (la spital), a fost un șoc moartea lui, ea a sperat până în ultima clipă și totul a fost un mare șoc pentru ea”, a declarat Monica Pop într-o intervenție telefonică la România TV.

Toată viaţă şi tot venitul ei îl dedica salvării animalelor. În ultimii doi ani, de la decesul domnului Cristian Ţopescu, Cristina a trecut printr-o mare dramă. O depresie, care s-a accentuat şi din cauza pierderii a doi câini foarte dragi pe care i-a îngrijit până în ultima clipă. Era foarte greu să faci un program comun cu ea seara pentru că tot timpul mergea să ducă mâncare câinilor la diverse adăposturi”, a mai povestit dr.Monica Pop.

Urmează să fie efectuată expertiza medico-legală pentru a se afla cauza morții Cristinei Țopescu. Aceasta avea 59 de ani și nu mai fusese văzută de vecini de dinainte de Crăciun. Aceștia au sunat duminică seară la 112 pentru a anunța dispariția ei.

Sursă foto: Facebook, Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter