Nepoata lui Robert F Kenedy a murit. Avea doar 22 de ani

De Oana Savin, pe
Nepoata lui Robert F Kenedy, Saoirse Kennedy Hill, a murit la vârsta de 22 de ani. Tânăra ar fi decedat în urma unei supradoze, la casa familiei sale din Massachusetts.

Familia a confirmat pentru People moartea tinerei la doar câteva ore după ce mai mulți paramedici au mers să îi acorde primul ajutor.

Inimile noastre sunt frânte de pierderea iubitei noastre Saoirse. Viața ei era plină de speranță, promisiuni și iubire. Își iubea prietenii și familia, în special pe mama ei, Courtney, tatăl ei, Paul, mama vitregă Stephanie și bunica Ethel”, a afirmat familia Kennedy.

Ethel Kennedy (91 ani), fosta soție a lui Robert F Kennedy, a vorbit despre moartea neașteptată a nepoatei sale: „Lumea este mai puțin furmoasă astăzi. Ne-a luminat viețile cu iubirea ei, râsetele ei și spiritul ei generos. Saoirse era impresionată de cauzele privind drepturile oamenilor și drepturile femeilor și era foarte fericită făcând muncă de voluntariat. A lucrat alături de multe comunități pentru a construi școli în Mexic. O vom iubi și îi vom simți întotdeauna lipsa”.

Saoirse a fost singura fiică a lui Courtney Kennedy Hill (66 ani) și a lui Paul Hill (65 ani).

Potrivit People, poliția locală a ajuns la fața locului, joi, în jurul orei 14:30, în urma unui apel privind o posibilă supradoză.

Tânăra a fost transportată de urgență la spital, unde a fost pronunțat decesul.

În anul 2016, Saoirse a dezvăluit că a suferit de depresie și că lupta ei cu boala mintală va fi una de durată.

Depresia și-a făcut loc în viața mea când eram în gimnaziu și va fi cu mine pentru tot restul vieții. Deși am avut o copilărie fericită, am suferit crize de tristețe profundă ce s-au simțit ca un bolovan pe pieptul meu”, mărturisea neapoata lui Kennedy în urmă cu trei ani.

De asemenea, Saoirse a încercat odată să se sinucidă.

Când mă aflu într-un loc rău, fac tot ce pot să mă înconjor cu oameni pozitivi și muzică, dar prea des mi se întâmplă să mă scufund în propriile mele gânduri, în timp ce toți ceilalți par să respiră confortabil”, a mai spus tânăra atunci.

Sursă foto: Captură video Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter