Noua femeie din viața Prințului Harry: „Este ca o gură de aer proaspăt”

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 09 iulie 2020, 19:14
Prințul Harry începe să se obișnuiască cu viața din Statele Unite și asta datorită unei femei, iar aceasta nu este Meghan Markle. Ducesa de Sussex a încercat să își convingă soțul că acela este locul în care își pot petrece viața ca o familie, însă Harry nu s-a simțit prea bine știind că este departe de familia lui și de țara în care s-a născut și a crescut. Asta până acum, când a întâlnit-o pe EA.

Deși este ocupat cu noile proiecte de privind organizațiile de voluntariat, se pare că fiul cel mic al Prințului Charles alege să își petreacă timpul liber nu cu Meghan și fiul lor, Archie, ci cu cântăreața Adele.

Artista locuiește în apropiere de Ducii de Sussex în Los Angeles, astfel că nu îi este deloc dificil să ajungă la ea atunci când are puțin timp liber.

Citește GRATUIT numărul de iulie al Revistei Unica în format digital!

„Nu este ca și cum Harry a încercat să își ascundă prietenia cu Adele, dar Meghan nu și-a dat seama că se întâmplă ceva. A devenit obsedată să demonstreze că viața lor acolo este așa cum a plănuit-o, în ciuda a tot ce se întâmplă în lume, așa că nu și-a dat seama că poate Harry ar căuta confort alături de o altă femeie”, a declarat o sursă pentru New Idea.

„Faptul că iese cu Adele l-a făcut să regăsească puțin din vechea normalitate. Ea este extrem de amuzantă și adoră să bea din când în când, așa cum o făcea și Harry înainte de a o întâlni pe Meghan. Adele este ca o gură de aer proaspăt în viața lui tumultoasă din LA”, a mai spus sursa.

Deși cei doi petrec foarte mult timp împreună, între ei nu se întâmplă nimic romantic.

„Nu este o situație romantică, deși Harry mereu a vorbit despre cât de fantastic arată Adele”, a precizat sursa citată.

Citește și: Prințul Harry, „torturat” de decizia de a părăsi Familia Regală

În trecut, Adele s-a arătat entuziasmată de o relație cu Prințul Harry.

„Chiar dacă am zis că nu aș ieși niciodată cu un roșcat, este vorba de Prințul Harry! Aș deveni o adevărată Ducesă atunci”, spunea Adele în urmă cu mai mult timp.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Prințul Harry, Meghan Markle și Adele.

Sursă foto: Hepta, Profimedia, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter