Actrița Sarah Hyland din serialul „Modern Family” a fost agresată sexual

De Oana Savin, pe
Actrița Sarah Hyland, cunoscută penru rolul Haley Dunphy din serialul „Modern Family” a dezvăluit pe rețelele de socializare că a fost agresată sexual în ultimul an de liceu.

Tânăra în vârstă de 27 de ani, și-a început mesajul scriind „#whyidindntreportit” (n.r. de ce nu am raportat).

Hyland a dezvăluit că a fost agresată sexual de un prieten în liceu dar nu a spus nimănui de teamă că nu va fi crezută.

Citește și: Meryl Streep, scrisoare deschisă către jurnaliste: „Sunt prima linie de apărare a oamenilor liberi”

Starul a făcut o declarație în social media, după ce o altă femeie l-a acuzat pe senatorul Brett Kavanaugh de agresiune sexuală.

Actrița și-a început mesajul scriind „de ce nu am raportat”, înainte de a adăuga: „Era un prieten. Era în seara de Revelion, în ultimul an de liceu”.

Toți erau beți. El a intrat în baie peste mine. Am sperat că a fost un vis dar colanții mei rupți au demonstrat contrariul. Am crezut că nimeni nu mă va crede. Nu am vrut să se spună că sunt dramatică. Până la urmă nu am spus nu. Este șocant ce poate să facă acest lucru unei persoane”, a povestit Sarah Hyland.

 

Sarah Hyland s-a născut pe 24 noiembrie 1990 în Manhattan, New York. Ea și-a început cariera cu roluri mici în filme precum „Private Parts” (1997), „Annie” (1999) și „Blind Date” în 2007.

Citește și: O celebră prezentatoare TV a dezvăluit că a fost violată în adolescență

A primit primul rol major ca Haley Dunphy în serialul „Modern Family”, prentru care a primit numeroase recunoașteri și premii precum Premiul Screen Actors Guild pentru cea mai bună distribuție într-un serial de comedie și Premiul Glamour pentru actrița de comedie a anului 2014.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter