O femeie acuză un celebru cântăreț american că a infectat-o cu o boală venerică

De Oana Dinu, pe Ultimul update Miercuri, 23 mai 2018, 14:37
Cântărețul american R. Kelly a fost dat în judecată de o femeie care susține că artistul a abuzat-o sexual și a infectat-o cu o boală venerică.

Faith A. Rodgers, din Texas, a deschis un proces împotriva lui R. Kelly, unul dintre cei mai apreciați cântăreți de R&B, după ce, susține aceasta, artistul a sechestrat-o într-o cameră de hotel, a forțat-o să întrețină relații sexuale cu el și a infectat-o cu un herpes, potrivit publicației New York Times, citată de news.ro.

O femeie acuză un celebru cântăreț american că a infectat-o cu o boală venerică

Femeia spune că l-a cunoscut pe artist în martie 2017, la un concert și că avea 19 ani la acel moment. După întânire și conversații la telefon, Rodgers susține că R.Kelly a dus-o într-un hotel din New York, acolo unde a forțat-o să întrețină relații sexuale.

Rodgers mai spune că a avut o relație de aproximativ un an cu R.Kelly, timp în care a fost victima unor abuzuri fizice și verbale. Aceasta îl acuză pe cântăreț de un comportament intimidant și umilitor.

Potrivit documentelor, artistul nu i-a spus femeii că are acest virus și că i l-a transmis. Asta ar fi considerată o infracțiune.

Acesta nu este un caz izolat, artistul fiind acuzat în repetate rânduri de mai multe femei de agresiuni sexuale. Printre acuzații se numără și cele de pornografie infantilă și abuzuri sexuale față de minore, ceea ce a generat și campania împotriva cântărețului numită „#MuteRKelly”.

R.Kelly a negat toate acuzațiile.

Nu de mult timp, alți cântăreți americani au fost acuzați de violențe împotriva femeilor.

Citește și:

Meghan Markle, prima apariție oficială în calitate de ducesă de Sussex

EXCLUSIV! Monica Bârlădeanu a mărturisit ce nu ar face niciodată în public

Sursă foto: northfoto.com/123rf.com

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter