O femeie susține că a fost abuzată sexual în casa lui Chris Brown

De Oana Dinu, pe
Chris Brown a fost dat în judecată de o femeie care susține că a fost abuzată sexual în casa lui. Alături de el mai este implicat un alt cântăreț.

Femeia, a cărei identitate nu a fost făcută publică, susține că a fost victima unor abuzuri sexuale chiar în casa cântărețului Chris Brown, anul trecut, conform hollywoodreporter.com.

„Acesta este unul dintre cele mai oribile cazuri de abuz sexual pe care le-am văzut. Clienta noastră, pe care o vom numi Jane Doe, a fost traumatizată grav de ceea ce i s-a întâmplat”, a spus Gloria Allred, avocata femeii în cadrul unei conferințe de presă.

Potrivit documentelor depuse în instanță, Jane Doe a participat la un concert și apoi a fost invitată la o petrecere de Chris Brown și prietenul său, rapperul Young Lo, pe numele său real Lowell Grissom Jr.

Când a ajuns în casa lui Brown, acesteia i s-ar fi confiscat telefonul mobil. Reclamanta susține că în locuință erau mai multe femei care întrețineau relații sexuale cu cei doi cântăreți și că invitaților li s-au oferit diverse droguri.

Aceasta susține că a fost violată în repetate rânduri de Grissom și că a fost obligată să facă sex oral cu o altă femeie care se afla în perioada menstruației. După ce femeia a fost lăsată să plece, a mers la un centru de tratare a victimelor violurilor şi la poliție, unde a raportat ceea ce s-a întâmplat. Potrivit avocatei ei, Jane Doe a participat la o anchetă penală care este în desfășurare.

„Jane Doe a fost foarte traumatizată de suferințele pe care a fost obligată să le îndure. Ea nu vrea ca nicio altă tânără să suporte astfel de violențe sexuale într-un mediu cu droguri și arme”, a specificat avocata Gloria Allred.

Brown, Grissom și alte persoane aflate la petrecere sunt acuzate de Jane Doe de agresiune sexuală, violenţă şi provocare intenţionată de suferinţă emoţională. În special Brown pentru a permis astfel de abuzuri sexuale în casa lui.

Nu este prima oară când Chris Brown are probleme cu legea. El a fost condamnat în 2009 pentru că a bătut-o pe Rihanna, iubita lui de la acel moment.

Momentan, nu există niciun răspuns oficial al cântăreților privind acuzațiile aduse.

Citește și:

Cum arată statuia din ceară a lui Meghan Markle de la Muzeul Madame Tussauds din Londra

Mai multe actrițe vor protesta pe covorul roșu la Festivalul de film de la Cannes 2018

Sursă foto: northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter