O fostă actriță Disney a devenit milionară într-o singură zi. Cu ce se ocupă acum Bella Thorne

De Oana Savin, pe
Bella Thorne, fostă actriță Disney, a devenit milionară într-o singură zi. Aceasta a renunțat la filmele cuminți pentru a deveni star în filme pentru adulți. 

La doar 24 de ore de la debutul paginii sale actrița a înregistrat un record, câștigând peste un milion de dolari pe OnlyFans, notează CNN.

Acest site este un serviciu cu abonament, iar creatorii de conținut pot câștiga bani de la utilizatorii care se abonează la conținutul lor. Bella Thorne folosește această pagină pentru a distribui conținut personal, iar abonamentul pe o lună pentru pagina ei este de 20 dolari. Creatorii de conținut primesc 80% din veniturile de pe abonamente.

Citește GRATUIT numărul de septembrie al Revistei Unica în format digital!

Bella Thorne nu este o necunoscută a filmelor pentru adulți. Anul trecut, aceasta a primit premiul Vision de la Pornhub pentru rolul său dintr-un film de adulți.

Tânăra în vârstă de 22 de ani a afirmat că dorește să folosească banii câștigați de pe OnlyFans pentru compania sa de producție, iar o parte din venituri vor fi donați în scopuri caritabile.

Bella a devenit cunoscută după ce a apărut în serialul Disney „Skate it Up (Totul pentru dans) în care a jucat alături de Zendaya.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Bella Thorne.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter