Oana Lis făcea naveta „la ocazie” din Caracal. Ce a dezvăluit vedeta

De Mădălina Manole, pe
Oana Lis a făcut o dezvăluire surprinzătoare pe rețelele de socializare. Vedeta a fost nevoită în adolescență să facă naveta cu mașină de ocazie la Caracal.

Crimele din Caracal au șocat și revoltat o țară întreagă, iar printre vedetele care și-au spus punctul de vedere s-a aflat și Oana Lis care a făcut o mărturisire cutremurătoare. Soția lui Viorel Lis a fost nevoită în copilărie să facă regulat naveta între Caracal și satul unde locuia bunica sa: „Mi-a rămas gândul la cazul din Caracal, cu fetele! Îmi pare așa rău pentru ele, pentru tinerețea lor curmată brusc și violent.

Mi se face pielea de găină când mă gândesc că și eu mergeam cu ocazie când eram mică din Caracal până la Stoenești, la bunica mea. E ceva normal, și acum este același loc de unde iei la ocazie, toată lumea din Caracal și împrejurimi îl știe. Păcat!” – a scris Oana Lis pe pagina ei de Facebook.

Oana Lis și-a ținut la curent fanii cu desfășurarea anchetei în ceea ce privește crima din Caracal prin numeroase postări pe pagina sa de Facebook. Soția lui Viorel Lis este șocată de cele întâmplate cu atât mai mult cu cât rezonează cu cazul, având în vedere că Oana Lis a suferit traume în copilărie și a fost supusă abuzurilor chiar de către tatăl său.

Sursă foto: Arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter