Oana Radu a slăbit 30 de kilograme în trei luni

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 25 iunie 2020, 10:51
Oana Radu a reușit să slăbească peste 30 de kilograme în doar trei luni. Dar a făcut acest lucru cu multă muncă și regim alimentar.

Ultima perioadă nu a fost una deloc ușoară pentru Oana. Anul trecut iubitul ei a murit în urma unui teribil incident. În acel moment, ea s-a îngrășat din nou și a trecut și printr-un impas financiar.

Dar artista a reușit să se pună pe picioare și a slăbit, cu ajutorul antrenorului ei personal, care între timp i-a devenit și iubit, 34 de kilograme. De la 104 kilograme a ajuns la 70.

Am slăbit de două ori, pentru mine toată treaba asta cu greutatea a rămas un complex și va mai rămâne până în momentul în care mă voi stabiliza la o anumită greutate. Acum am 70 de kilograme, dar în urmă cu trei luni aveam 104 kilograme”, a afirmat Oana Radu, citată de Libertatea.

De asemenea, ea a precizat că sunt zile când merge și de două ori la sală, cu toate că nu este o persoană care iubește sportul.

Oana Radu a postat pe Instagram mai multe imagini cu noua ei siluetă. Tot aici, cântăreața a publicat o imagine în care apare nemachiată, arătând că este la fel de frumoasă și naturală.

„Machiajul nu “ascunde “ întotdeauna tot, așa că am ales să îl las deoparte uneori!”, a scris ea pe rețeaua de socializare.

Vezi si cum slăbești cu dieta indiana!

Vezi în Galeria FOTO cum arată Oana Radu după ce a slăbit 34 de kilograme.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter