Oana Radu, de nerecunoscut. Artista a slăbit foarte mult și a apelat la o schimbare de look

De Oana Savin, pe
Oana Radu nu mai arată deloc ca tânăra care a participat la emisiunea „Vocea României” și care cucerea publicul cu vocea ei. După ce a trecut printr-o serie de momente dificile, a luptat cu kilogramele în plus, i-a murit iubitul și a dus o nouă luptă cu kilogramele, artista a reușit să obțină tot ceea ce și-a dorit.

Oana a ajuns să cântărească 57 de kilograme și și-a găsit liniștea și fericirea în brațele celui care a ajutat-o să slăbească, antrenorul ei de fitness, Cătălin.

Citește GRATUIT numărul de august al Revistei Unica, în format digital!

Zilele trecute, cântăreața a postat pe rețelele de socializare câteva imagini în care își expune noua siluetă, fiind foarte mândră că a reușit să ajungă la greutatea mult visată.

Mai mult, ea a apelat și la o schimbare de look, iar în fotografii apare cu părul scurt și brunet. Însă se pare că Oana Radu nu s-a tuns și nici nu s-a vopsit, ci doar a purtat o perucă. Totuși, ea și-a întrebat fanii dacă ar trebui să se facă brunetă sau să rămână la nuanța ei naturală.

 

View this post on Instagram

 

Haterii vor spune ca e photoshop hahahha! Transformarea mea a luat sfarsit ! In aceste poze ma vedeti pe mine, la 57 de kilograme , de la 75, folosind Dieta 2 ce se va lansa in aceasta seara ! Aceasta este una muuuuult mai usoara decat prima! Partea misto este ca mi-a transformat total corpul! Sunt foarte fericita ! Asa arat eu acum! De acum inainte urmeaza un drum destul de greu, cel al mentinerii! Am decis sa incep aceasta noua dieta cand am iesit din pandemie, cu 75 de kilograme, greutate ce o aveam de vreo cateva luni, fiindca nu eram suficient de serioasa ! M-am remontat si iata ca am ajuns acolo unde mi-am dorit ! Vreau sa ii multumesc evident si lui @catalin_dobrescu6 pentru sustinere si ajutor! Va multumesc si voua pentru toate mesajele, si mult spor in tot ceea ce faceti! Bafta cu noua dieta! Multumesc muult pentru poze lui @danniculescu ! ❤️

A post shared by Oana Radu (@eusuntoanaradu) on

Citește și: Mădălina Ghenea, în ipostaze sexy pe litoral, alături de fiica sa

Fanii au reacționat imediat: „Sincer, după părerea mea, nu fiindcă ar fii păcat de nuanța ta de păr care este absolut minunată! Dar este părul tău și alegerea ta! Nici așa nu ți-ar sta rău oricum!”

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Oana Radu, după ce a slăbit 18 kilograme.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter