Oana Roman dă cărțile pe față. Ce spune despre Marius Elisei: ”Eu când l-am cunoscut câștigam foarte mulți bani”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 31 ianuarie 2020, 16:27
Oana Roman dă cărțile pe față și spune adevărul despre soțul său. Dacă toată lumea credea până acum că tentativele de infidelitate ale lui Marius Elisei cu transsexualul Delia au condus la despărțire, iată că povestea este alta.

Oana Roman a lăsat și în trecut să se înțeleagă că problemele financiare prin care au trecut cei doi au stat la baza erodării relației, însă acum a transmis un mesaj mult mai tranșant și cu subînțeles: „Mai există un motiv pentru care eu i-am că dacă el nu reușește să-l rezolve, eu voi renunța. Eu am mai vrut să renunț și până acum. L-am rugat din suflet să înțeleagă. Marius a fost primit foarte bine în familie. Are o relație extraordinară cu mama și are o relație mult mai bună cu tata decât o am eu. Când sunt prea mulți bani, iar sunt probleme, crede-mă. Și lipsa banilor a erodat relația. Eu când l-am cunoscut, prezentam o emisiune pentru care câștigam foarte mulți bani”, – a mărturisit Oana Roman la XNS.

Oana Roman și Marius Elisei au lăsat să se înțeleagă că s-au împăcat după ce au petrecut Sărbătorile împreună, însă scandalul sexual în care a fost implicat soțul său a făcut-o să-și revizuiască complet atitudinea și să prefere, în continuare, să păstreze distanța. Cei doi au rămas în relații bune de dragul fetiței pe care o au împreună, pe nume Isabela.

Vezi mai multe imagini cu Oana Roman și Marius Elisei în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter