Oana Roman intră în lumea modei: își lansează propria colecție de rochii

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 14 noiembrie 2019, 15:24
Oana Roman intră în lumea modei. Aceasta a creat o colecție capsulă împreună cu o firmă care face rochii de seară. Lansarea va avea loc în cadrul unui festival de modă, la sfârșitul lunii noiembrie.

Oana a gândit acest proiect după ce a primit multe aprecieri din partea oamenilor pentru ținutele sale.

„În ultima vreme foarte multă lume se inspiră din rochiile mele, din ținutele mele. Am slăbit și încep să promovez un alt tip de haine și foarte multă lume mă întreabă: ”De unde este rochia aceea? Cum pot să fac și eu rost de rochia respectivă?” Și atunci împreună cu prietena mea am zis să facem niște rochii care să fie pe gustul meu, care să îmi vină bine și care să vină bine și altora”, a declarat Oana Roman pentru Libertatea.

Nu mă implic în elemente de croitorie, dar am ales niște modele, pe care le-am modificat în funcție de cum cred că mi-ar sta bine. La atelier le-am spus cum vreau să fie decolteul, lungimea, materialul”, a explicat fiica lui Petre Roman.

Colecția Oanei va conține 10 rochii, însă, dacă va avea succes, va fi extinsă.

Este o rochie de revelion, lungă, pe care o voi și purta pe scenă, la prezentare, restul sunt midi, nu am ales modele mini pentru că nu port, sunt până la genunchi ca lungime. Vreo două sunt negre, în rest avem colorate: verde regal superb, catifea, o mătase fucsia foarte frumoasă, turcoaz. Sunt rochii foarte elegante, nu vorbim de rochii de zi cu zi”, a specificat Oana Roman.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter