Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat. Soțul vedetei s-a întors acasă

De Unica.ro, pe
Oana Roman anunța la finele anului trecut că s-a despărțit de soțul său, Marius Elisei, tatăl fetiței sale, Isabela. Cu toate că nu s-a pus problema divorțului până acum, cei doi nu mai locuiesc împreună.

Oana Roman a organizat o petrecere cu ocazia mutării în noua sa casă, iar alături, pe lângă prieteni, i-a fost și Marius Elisei. La un moment dat, Oana a punctat faptul că nu sunt certați, iar soțul său a sărutat-o și i-a spus că o iubește. Cea mai fericită de această întorsătură de sitiuație este Isabela, fiica celor doi, care se bucură că părinții săi sunt, din nou, împreună.

Dacă anul 2019 s-a sfârșit prost pentru Oana Roman și Marius Elisei, iată că 2020 a început foarte bine, cu o neașteptată împăcare. În plus, cei doi au petrecut sărbătorile de iarnă împreună, iar acesta spect se pare că i-a unit mai mult decât credeau: „Nu s-a pus problema despre o altă femeie, dar nici despre un alt bărbat. Nu mai funcționau lucrurile, a fost o chestie asumată și discutată. Lumea a început că divorțăm, eu nu m-am gândit neapărat. Între timp au venit sărbătorile și Izabela nu merita să stea cu părinții separați. El s-a mutat la părinții lui. Am mai avut o discuție în care ne-am dat seama că nu ne e bine împreună, dar nici separat.”, – povestea Oana în urmă cu puțin timp la Pro Tv.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter