Oana Zăvoranu, mesaj neașteptat pe rețelele de socializare: „Vine și bebe, că e cazul. Se cam lasă așteptat șmecherul!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 10 decembrie 2020, 17:32

Oana Zăvoranu (47 de ani) este mai activă ca niciodată în mediul online. Vedeta și-a obișnuit fanii cu postări și declarații controversate legate de vedtele din showbiz-ul românesc, iar, de curând, i-a lăsat pe toți cu gurile căscate când a venit vorba despre un subiect personal – aducerea pe lume a unui copil.

În cadrul unei sesiuni de Instastory-uri, vedeta a fost întrebată de un fan dacă și-ar dori un copil, iar răspnunsul Oanei a fost scurt și sincer: „Vine și bebe, că e cazul. Se cam lasă așteptat șmecherul!”

Citește gratuit ediția de decembrie a revistei Unica. O găsești AICI

Oana a mai spus în trecut că își dorește un copil, dar îi este teamă să îl facă, așadar, când va fi momentul potrivit, va apela la o mamă surogat.

„Eu am rămas însărcinată de 3-4 ori în viața mea, nu era momentul. Dacă este varianta să treacă alta prin durerile nașterii în locul meu, pe bani, de ce să nu o fac. Bărbatul meu își dorește un copil. Și aș apela la o mamă surogat, sunt hotărâtă”, spunea Oana, în urmă cu câțiva ani.

Citeşte şi: Oana Zăvoranu a împlinit 47 de ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis Alex Ashraf

Oana Zăvoranu este căsătorită cu Alex Ashraf. Cuplul s-a căsătorit în luna septembrie a anului 2016, într-o ceremonie intimă care a avut loc în Biserica Sfinții Apostoli din București.  Actrița nu este la primul mariaj. Din 2006 până în 2011, Oana a fost căsătorită cu Pepe.

Surse foto – Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter