Pamela Anderson cere anularea show-urilor de tip reality tv după ce 38 de concurenți s-au sinucis

De Oana Savin, pe
Pamela Anderson cere anularea show-urilor de tip reality tv precum „Love Island”, Big Brother”, „Dancing on Ice”, după ce 38 de persoane care au participat la aceaste emisiuni s-au sinucis.

Actrița dorește sfârșitul acestor emisiuni, afirmând că nu a simțit „niciun fel de împlinire” după ce a experimentat astfel de show-uri. Ea a participat la ”Big Brother” și „Dancing on Ice”.

Pamela și-a exprimt părerea pe pagina sa de Twitter.

Mi-a plăcut să particip la un reality show? Vă rog, fără reality show-uri sau staruri de reality… Chiar și Franța este poluată de ele – este o epidemie a urâțeniei, competiției superficiale, disperate și exploatative- pentru artist”, a precizat ea.

Anderson a mai spus că s-a iertat pentru faptul că s-a implicat în reality TV, donând banii pe care i-a câștigat astfel, unor organizații caritabile.

De obicei ești agresat pentru că faci astfel de televiziune de agenții care se luptă pe comisioane – ești lăsat fără orice fel de bucurie și bani – te simți folosit, murdar, fără vreun sentiment de împlinire. Doar dacă, desigur, nu încerci să îți găsești izbăvirea donând totul organizațiilor de caritate. Așa m-am iertat eu”, a explicat actrița.

Aproxiumativ 40 de persoane care au apărut în show-uri de televiziune de tip reality din Marea Britanie s-au sinucis în ultimii ani.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter