Pepe, declarații neașteptate din viața personală: „Nu pot să spun că am relaţia perfectă”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 05 februarie 2020, 13:14
Pepe, recunoascut pentru discreția de care dă dovadă atunci când vine vorba de viața sa personală, a făcut câteva declarații neașteptate și surprinzătoare despre mariajul său.

Pepe și Raluca Pastramă sunt căsătoriți din anul 2012 și au împreună două fetițe. Cei doi formează unul dintre cele mai longevive și bine sudate cupluri din showbizz-ul autohton, iar printre secretele mariajului trainic se află și faptul că au știut să administreze mereu neînțelegerile avute și să nu dea curs zvonurilor și bârfelor mondene. Pepe a făcut declarații inedite despre cum decurge căsnicia sa cu Raluca Pastramă: „Cred că în orice cuplu există la un moment dat o tensiune. Nu pot să spun că am familia şi relaţia perfectă.

Poate ne-am certat cu siguranţă şi noi şi am regretat ulterior după ceartă, ori că am spus eu ceva ce nu a trebuit, ori că a spus soţia mea, dar am ştiut să trecem peste şi să ne cerem scuze instant. Dar sunt unii care ţin ranchiună şi dacă nu te întorci puţin şi nu îţi asumi vina şi o ţii în continuare acolo s-ar putea ca la un moment dat să pună capăt unei relaţii frumoase doar aşa din ambiţie sau de la prea mai mulţi nervi”, – a dezvăluit Pepe în emisiunea „Răi da’ buni”.

Vezi mai multe imagini cu Pepe și Raluca Pastramă în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter