Politică, ironii, nedreptăți: momente memorabile de la Gala Premiilor Oscar

De Bianca Prangate, pe Ultimul update Luni, 10 februarie 2020, 11:55

Gala Premiilor Oscar din acest an s-a lăsat cu multe momente memorabile, pe care atât actorii prezenți la eveniment, cât și telespectatorii de acasă, nu le vor uita prea curând. Dacă vrei să vezi reacțiile actorilor din audiență la aceste momente, poți intra AICI.

Brad Pitt nu s-a sfiit să vorbească despre politică

Politică, ironii, nedreptăți: momente memorabile de la Gala Premiilor Oscar

Unul din momentele memorabile de la Oscaruri a fost atunci când Brad Pitt, câștigătorul premiului Best Supporting Actor pentru rolul său din „Once Upon A Time In Hollywood”, a făcut mai multe observații politice în timpul discursului său de mulțumire. Mai exact, el a acuzat senatorii din Statele Unite ale Americii pentru faptul că au refuzat propunerea democraților de a aduce noi martori în procesul de acuzare a președintelui SUA, Donald Trump.

Ironii la adresa unuia dintre cele mai prost realizate filme din ultimul an

Politică, ironii, nedreptăți: momente memorabile de la Gala Premiilor Oscar

Un alt moment de neuitat, deși nu la fel de serios, a fost atunci când James Corden și Rebel Wilson au prezentat premiul Best Visual Effects îmbrăcați în costumele lor din infamul film „Cats”, în care au și jucat. Ironia vine din faptul că filmul „Cats” a fost luat în batjocură pentru efectele CGI slabe, lucru pe care cei doi nu s-au sfiit să îl remarce: „Ca actori în filmul «Cats», nimeni nu înțelege mai bine ca noi nevoia de efecte vizuale bune”.

Cel mai important discurs a fost întrerupt, dar audiența nu a acceptat acest lucru

Politică, ironii, nedreptăți: momente memorabile de la Gala Premiilor Oscar

Nu în cele din urmă, un moment greu de uitat al ceremoniei a fost atunci când, în timpul discursurilor de mulțumire ale echipei de producție a filmului „Parasite”, care a câștigat premiul Best Picture, microfonul a fost oprit brusc. Acest lucru s-a întâmplat chiar atunci când producătoarea filmului, Miky Lee, se pregătea să spună câteva cuvinte. Din fericire, oamenii din audiență au fost pe fază și au început să scandeze, până când microfonul a fost repornit, iar Miky Lee a putut să își țină discursul.

Foto – Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter