Prima declarație a lui Pepe după acuzațiile de violență asupra fostei soții

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 17 iunie 2021, 11:35

Pepe (41 de ani) și soția lui, Raluca Pastramă (29 de ani), au divorțat. Artistul a făcut anunțul în mediul online, într-un videoclip publicat pe YouTube.

Fostul cuplu are împreună două fiice, Maria (7 ani) și Rosa Alexandra (4 ani). Potrivit solistului, cel mai greu le-a fost să discute cu fiicele lor despre despărțire.

Prima declarație a lui Pepe după acuzațiile de violență asupra fostei soții

La scurt timp de la anunțul despărțirii, Raluca ar fi solicitat autorităților un ordin de protecție după ce ar fi fost agresată de artist.

Incidentul s-ar fi petrecut la sfârșitul săptămânii trecute, când Raluca a dus fiicele perechii la cursurile lor de tenis.

Pepe ar fi venit de asemenea, iar, din cauza neînțelegerilor, ar fi avut un comportament violent.

„Episodul de violență s-a petrecut în parcarea stadionului Dinamo, pe 19 noiembrie, în jurul orei 17:00. Femeia a fost lovită în zona feței și s-a dus direct la poliție, la secția 7, unde a făcut plângere.

S-a emis un ordin de protecție provizoriu, care are valabilitate 5 zile. Asta înseamnă că agresorul nu mai are voie să se apropie la mai puțin de 100 de metri de victimă, în locurile pe care aceasta le frecventează.

După cele 5 zile, ordinul de protecție se poate prelungi în instanță, până la 6 luni”, au declarat surse din cadrul Poliției pentru Click!.

Declarația lui Pepe

„Vom discuta în instanță. Vom discuta pe probe, pe dovezi. Atât pot să spun, că voi face declarații în momentul în care va exista o sentință dată de instanță, în baza unor dovezi, nu în baza unor povești.

În rest, nu am ce să comentez, dar nici nu poate fi vorba de violență”, a declarat artistul pentru Wowbiz, citează Click!.

Foto: Instagram

Citește și:

Adrian Sînă a avut coronavirus: „Au fost două săptămâni grele și pentru mine și pentru Anca”

Ada Condeescu, pe ultima sută de metri cu sarcina: „Emoțional așa, e o încercare”

Prințesa Eugenie și soțul ei s-au mutat în locuința ducilor de Sussex. Ce părere au Meghan și Harry?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter