Prima imagine cu fiica lui Șerban Copoț: „Acasă în cuibul nostru”

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Marți, 15 iunie 2021, 14:59

Miercuri, 18 noiembrie 2020, artistul și prezentatorul TV Șerban Copoț (38 de ani) a devenit tată pentru a treia oară. Soția solistului, Roxana, a dat naștere unei fetițe.

Prima imagine cu fiica lui Șerban Copoț: „Acasă în cuibul nostru”

Două zile mai târziu, Roxana și fiica perechii au revenit acasă. „Gata, acasă în cuibul nostru. Au fost multe emoții. Ne-a fost greu că nu am putut să le vizităm deloc.

Dar acum e totul bine. 😊 Vă mulțumim din suflet pentru toate gândurile bune”, a scris artistul alături de imagine.

„Gata! La ora 07:40, iubita mea soție a adus pe lume o fetiță sănătoasă și frumoasă. Suntem tare mândri de tine, mami, și te iubim nespus. Sunt copleșit de emoție și recunoștință de câte ori mă gândesc că am avut noroc chior să ne întâlnim. Ești o mamă de vis, blândă, caldă, oricând gata de sacrificii pentru familia ei.

În astfel de momente, noi, bărbații, ne dăm seama cât de puternice sunteți voi, femeile, și cum această metamorfoză numită naștere vă transformă în ceva ce noi nu o să fim și nici nu o să înțelegem niciodată pe deplin – MAMA.

Închin un pahar în cinstea tuturor mamelor și închei prin a spune că «meseria de mamă este cea mai grea și mai nobilă dintre toate meseriile pământului». P.S. Abia aștept să vă aduc acasă, iubitele mele”, a scris Șerban după nașterea fiicei lui.

Șerban Copoț: „Foarte multă lume e surprinsă că sunt atât de implicat în viața de familie”

Șerban și Roxana formează un cuplu de mai bine de 15 ani. Perechea mai are doi fii, Tedi și Alexandru.

„Foarte multă lume e surprinsă că sunt atât de implicat în viața de familie și că am renunțat la cariera de artist ca să fiu alături de ei.

E doar o pauză pe care mi-am luat-o. Poate peste cinci ani sau câți or fi, voi relua cariera muzicală, dar doar pentru noi și câțiva prieteni.

Dacă va ajunge și la marea masă muzica noastră, cu atât mai bine, dar nu asta va fi ideea”, mai spunea Șerban în urmă cu ceva timp.

Foto: Instagram

Citește și:

Mama Antoniei, comparată cu o actriță celebră din Italia: „Radiezi, Denise!”

Valentina Pelinel a apelat la fertilizarea in vitro: „Nu trebuie să ne ferim”

Elon Musk devine al treilea cel mai bogat om din lume, surclasându-l pe Zukerberg

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter