Prin ce dramă trece designerul Stephan Pelger. Tatăl lui, bolnav de Alzheimer, nu l-a mai recunoscut

De Ioana Tătaru, pe
Stephan Pelger este unul dintre designerii favoriți ale vedetelor. Cu toate că are o carieră frumoasă și este foarte cunoscut, nu mulți știu prin ce dramă trece acesta. 

Stephan Pelger: „A fost prima dată când am fost de Crăciun și nu m-a recunoscut”

Stephan Pelger trece prin momente dureroase. Designerul a fost să își vadă tatăl bolnav, de sărbători, în Germania, însă acesta nu l-a mai recunoscut: „Boala tatălui avansează din ce în ce mai mult. Pentru Alzheimer și pentru demență nu există niciun fel de tratament. Nu se poate face absolut nimic, decât tratament de citit, de văzut, de memorat. De văzut albume noi, îți mai aduci aminte… A fost prima dată când am fost de Crăciun și nu m-a recunoscut. Boala evoluează crunt într-un mod nemilos. Oamenii care suferă de această boală devin agresivi și bolnavi în sine”, a povestit Pelger într-o emisiune de la Antena 1, potrivit Libertatea.ro.

Stephan Pelger

Stephan Pelger a mai mărturisit faptul că noaptea de Revelion a petrecut-o în pat, din cauza unei viroze: „Revelionul l-am petrecut la pat, cu o viroză pulmonară. Trebuia să plec la Munchen cu niște prieteni, dar m-am simțit rău, am făcut febră. Am luat o sticlă de șampanie, m-am uitat la artificii și apoi m-am culcat. Pentru prima oară pe 1 ianuarie, după 20 de ani nu m-am simțit mahmur”, a precizat celebrul designer.

Stephan Pelger a trecut prin momente dificile și anul trecut, pe o stradă din Cannes, când a fost bătut de două femei și s-a ales cu răni groaznice în urma incidentului. Incidentul a fost încadrat la tentativă de omor și tâlhărie.

Sursă foto: Facebook, Gala Unica

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter