Prințesa Eugenie și soțul ei s-au mutat în locuința ducilor de Sussex

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 17 decembrie 2020, 13:50

Prințul Harry (36 de ani) și Meghan Markle (39 de ani) sunt „încântați” să-și ajute familia, oferindu-le Prințesei Eugenie de York (30 de ani) și soțul ei, Jack Brooksbank (34 de ani), accesul în locuința lor din Regatul Unit.

Prințesa Eugenie și soțul ei s-au mutat în locuința ducilor de Sussex

Eugenie și Jack vor locui în vila Frogmore, însă potrivit The Telegraph, Meghan și Harry vor continua să fie responsabili financiar de proprietate. Atunci când vor vizita Marea Britanie, Meghan și Harry plănuiesc să locuiască alături de prințesă și de soțul ei.

„Acordul privat” se crede că ar fi fost discutat și cu alți membri ai familiei regale. Meghan și Harry au împreună un fiu, Archie Harrison, în vârstă de un an și jumătate. La începutul anului acesta, perechea s-a separat oficial de familia regală.

În luna iulie, cuplul s-a mutat în Santa Barbara, la 100 de mile de Los Angeles. „Meghan și Prințul Harry au aflat că verișorii lor vor deveni părinți și le-au oferit casa lor.

Harry și Meghan nu s-au mutat definitiv din locuință, însă, și vor sta acolo ori de câte ori vor reveni în Marea Britanie”, a declarat o sursă pentru E! News.

Un nou bebeluș va întregi familia regală a Marii Britanii începând de anul viitor. Prințesa Eugenie și soțul ei vor deveni părinți la începutul lui 2021.

Nepoata reginei Elisabeta a II-a a făcut anunțul în mediul online. „Eu și Jack suntem atât de nerăbdători pentru începutul anului 2021”, a scris Eugenie, pe contul oficial de Instagram.

Eugenie și Jack au aniversat doi ani de mariaj pe 12 octombrie 2020

Perechea s-a căsătorit în luna octombrie a anului 2018. Rochia de mireasă a Prințesei Eugenie a fost creată de designerii Peter Pilotto și Christopher De Vos.

Prințesa a purtat o rochie albă, fluidă, care i-a lăsat spatele dezgolit, în onoarea medicilor Spitalului Regal Național de Ortopedie care i-au corectat scolioza când avea doar 12 ani.

Prințesa a purtat de asemenea tiara Greville Emerald Kokoshnik, realizată de Boucheron în 1919.

Foto: Instagram

Citește și:

Adrian Sînă a avut coronavirus: „Au fost două săptămâni grele și pentru mine și pentru Anca”

Ada Condeescu, pe ultima sută de metri cu sarcina: „Emoțional așa, e o încercare”

Rita Mureșan, aniversare de 48 de ani departe de fiicele ei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter