Prințesa Sofia a Suediei, însărcinată cu al treilea copil

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Marți, 30 martie 2021, 10:47

Prințul Carl Philip (40 de ani) și Prințesa Sofia (35 de ani) a Suediei vor deveni părinți pentru a treia oară. Cuplul mai are împreună doi fii, Prințul Alexander (4 ani) și Prințul Gabriel (3 ani).

Prințul Carl Phillip este al patrulea în linie la tronul Suediei, după sora lui, Prințesa Victoria (43 de ani), și nepoții săi, Ducesa de Östergötland Estelle (8 ani) și Ducele de Skåne Oscar (4 ani).

Prințesa Sofia a Suediei, însărcinată cu al treilea copil

„Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia au marea bucurie de a anunța că vor deveni părinți pentru a treia oară”, a declarat un reprezentant al cuplului. „Suntem fericiți și abia așteptăm să ne mărim familia cu un al treilea copil. Un nou mic membru în familia noastră.”

Perechea a făcut anunțul pe contul lor oficial de Instagram. „Prințesa Sofia este bine și va naște în luna martie sau aprilie a anului 2021.” Mesajul a venit alături de o fotografie alb-negru în care apare cuplul îmbrățișând-se.

În luna noiembrie, perechea a avut COVID-19, experimentând simptome ușoare. Într-o declarație oficială, casa regală a dezvăluit că Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia s-au izolat alături de fiii lor și se simțeau „bine în circumstanțele date”.

Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia au aniversat în luna iunie a anului acesta cinci ani de mariaj. Cu doar o zi înainte, nepoata Reginei Elisabeta a II-a a Angliei, Zara Tindall (39 de ani), dezvăluia că va deveni mamă pentru a treia oară.

Zara, fiica Prințesei Anne (70 de ani), este însărcinată pentru a treia oară cu fostul jucător de rugby Mike Tindall (42 de ani). Mike și Zara mai sunt părinții a două fiice, Mia Grace (6 ani) și Lena Elizabeth (2 ani).

Foto: Instagram

Citește și:

Familia regală se mărește! Zara Tindall, nepoata Reginei Elisabeta a II-a, este însărcinată

Elena Gheorghe, schimbare surprinzătoare de look. Cum îi stă cu părul scurt?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter