Prinții William și Charles pregătesc întoarcerea lui Harry și Meghan

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 03 februarie 2020, 14:31
Prințul Charles și Prințul William încearcă să îi convingă pe Harry și Meghan să revină în marea Britanie, însă fără să-și reia îndatoririle regale.

Seniorii regali plănuiesc să le ofere ducilor de Sussex o viață linistită în regatul Unit, după ce cuplul a afirmat că este „hărțuit” de paparazzi încă de la primele minute ale reuniunii lor în Canada, potrivit The Mirror.

Surse apropiate Familiei Regale au afirmat că Prințul Charles și prințul William încearcă „să îi contacteze” pe Prințul Harry și soția sa pentru a le spune că pot reveni în Marea Britanie, dacă doresc, fără să fie nevoiți să își reia îndatoririle oficiale.

Se pare că aceștia se tem că presiunea din Vancouver, unde locuiesc ducii de Sussex, va avea un impact major asupra cuplului.

Palatul este foarte îngrijorat în legătură cu Sussexii deoarece sunt foarte vulnerabili în afara familiei”, a spus o sursă pentru The Sunday Times.

Fac planuri în eventualitatea în care Sussexii se răzgândesc și spun: „Putem reveni sub aripa voastră?”, a mai spus sursa citată.

Harry și Meghan au acuzat că sunt hărțuiți de fotografi care, spun ei, practic au campat în fața casei lor din Vancouver.

Aceștia au spus că fotografii au încercat chiar să îi pozeze în interiorul casei.

Săptămâna trecută, Meghan a fost fotografiată în timp ce ieșise la o plimbare cu Archie și cu cei doi câini ai familiei.

Potrivit avocaților, acele fotografii au fost făcute fără acordul ei, iar fotograful se ascundea după tufișuri, spionând-o.

De asemenea, Prințul Harry a fost așteptat de paparazzi pe aeroport, în momentul în care s-a reunit cu Meghan și Archie, în Canada.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Harry și Meghan.

Sursă foto: Profimedia, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter