Prințul Harry, declarații în spatele camerelor despre nașterea fiului său

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 07 mai 2019, 14:21
Prințul Harry a anunțat, luni, că el și soția sa Meghan au devenit părinții unui băiețel. La scurt timp de la marea veste, acesta a păsit în fața camerelor, moment în care a vorbit despre noua sa viață în calitate de tătic.

Însă, imediat după ce a făcut primele declarații și camerele au fost oprite, ducele de Sussex a mai făcut câteva afirmații despre noul bebeluș regal.

Deși fiul său se născuse de doar câteva ore, Harry, în vârstă de 34 de ani, a dezvăluit că deja are probleme cu somnul, el reușind să doarmă doar 2 ore. Însă nu a părut să fie deranjat câtuși de puțin de acest lucru, potrivit People.

Am dormit aproximativ două ore”, a spus el fericit reporterilor în spatele camerelor de luat vederi, imediat după marele anunț.

Ducele de Sussex a continuat să fie binedispus și a intrat într-o discuție cu grupul media și și-a cerut scuze că a anunțat scurt marea veste.

La un moment dat, el chiar a glumit cu un cameraman care i-a cerut scuze Prințului că nu poartă cravată. Ca răspuns, Harry a zis: „Ești cameraman, poți scăpa cu asta”.

Cu doar câteva minute înainte, noul tătic nu își putea ascunde încântarea când a anunțat că el și Meghan (37 ani), au un băiat. El a declarat că este foarte fericit și că atât mama cât și bebelușul se simt „incredibil de bine”.

Meghan Markle a născut un băiețel, luni dimineață, la un spital privat din Londra. Acesta este primul copil al ducilor de Sussex și al șaptelea la tronul Marii Britanii.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter