Prințul Harry și Meghan și-au concediat toți angajații de la palat

De Oana Savin, pe
Prințul Harry și soația sa, Meghan, au concediat 15 angajați și și-au închis biroul de la Palatul Buckingham. Acesta este cel mai mare semn că cei doi nu intenționează să se întoarcă în Marea Britanie.

Ducii de Sussex au șocat întreaga lume în luna ianuarie a acestui an când au anunțat că vor renunța la rolurile de seniori ai Casei regale britanice. Cuplul s-a întors în Canada împreună cu fiul lor, Archie, pentru a-și câștiga independența financiară.

Din cauza deciziei lor de a se retrage, un birou la Palatul Buckingham nu mai este necesar. Detaliile urmează să fie puse la punct și se fac eforturi pentru a redistribui oamenii, însă din păcate vor exista niște reduceri de personal”, a declarat o sursă de la palat pentru Daily Mail.

Printre cei care și-au pierdut în acest moment joburile se află secretarul personal Fiona Mcilwham și directorul de comunicare Sara Latham. Aceasta din urmă a reprezentat un ajutor important pentru Harry în munca lui militară și a organizat turneele ducilor de Sussex în Australia și Africa.

Sursa a instat că Megxit-ul a fost un șoc total pentru echipă, dar înțeleg decizia lor.

Ducele și ducesa de Sussex au o echipă mică, mai puțin de 15 oameni. Echipa este foarte loială ducilor și înțeleg și respectă decizia lor”, a mai spus sursa citată.

O altă sursă regală a declarat pentru Daily Mail: ”Nu cred că asta (concedierile) este o surpriză pentru nimeni deoarece au existat circumstanțe incredibile pentru echipa lor, care a trecut prin momente dificile în ultima perioadă. Toți sunt oameni buni, loiali și străluciți în munca lor și tuturor le pare foarte rău pentru ei”.

De asemenea, aceasta a explicat că decizia cuplului regal de a angaja o echipă în SUA de agenți și publiciști care au mai lucrat pentru Meghan pe când era actriță le-a făcut viața foarte grea angajașilor de la palat.

Vezi în Galeria FOTO mai mult eimagini cu Prințul Harry și Meghan Markle.

Sursă foto: Hepta, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter