Prințul Harry, „torturat” de decizia de a părăsi Familia Regală

De Oana Savin, pe
Prințul Harry se chinuie să se acomodeze cu noua sa viață, departe de Familia Regală. Mai mult, se pare că ducele de Sussex se simte „torturat” de decizia sa de a-și părăsi familia și de a se muta în Los Angeles cu soția sa, Meghan Markle, și fiul lor Archie, susțin autorii unei noi cărți intitulate: „Royals At War: The Inside Story of Harry and Meghan’s Shocking Split With the House of Windsor”.

Potrivit acelorași autori, Andy Tillett și Dylan Howard, sentimentele lui Harry s-au aprofundat în momentul în care Prințul Charles a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Pe deasupra, a suferit și de iritabilitate. A fost departe de o situație ideală. Harry a ajuns de la a se simți entuziasmat de mutare la a se simți torturat în secret”, a declarat o sursă pentru The Sun.

Citește și: Meghan Markle, convinsă că a existat o conspirație împotriva ei la Palat

Însă un apropiat al ducilor de Sussex a precizat că Meghan face tot posibilul pentru a-l susține în această perioadă dificilă.

Îl asigură pe Harry că odată ce lucrurile vor reintra în normal, își va iubi noua viață în Los Angeles”, a spus acesta.

În prezent, Prințul Harry și Meghan Markle au închiriat o vilă cu 12 dormitoare, în valoare de 18 milioane dolari în Beverly Hills de la actorul și producătorul Tyler Perry.

Citește și: Cum arăta Meghan Markle în copilărie. Imagini nemaivăzute cu ducesa

Cei doi au anunțat la începutul acestui an că au decis să renunțe la rolurile de seniori ai Casei Regale britanice și că se vor muta în Statele Unite ale Americii, însă vor continua să o susțină pe Regina Elisabeta a II-a.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Harry și Meghan.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter