Prințul William abordează teme sociale cu copiii lui: „Sunt foarte interesați”

De Oana Savin, pe
Prințul William a dezvăluit că abordează teme sociale cu copiii săi mai mari, Prințul George, în vârstă de 6 ani, și Prințesa Charlotte, de 4 ani. Acesta nu se sfiește să vorbească cu micuții despre oamenii fără adăpost, la fel cum făcea și Prințesa Diana cu el și fratele său, Harry.

Acest subiect apare deseori, în special când îi duce pe George și Charlotte la școală.

Ori de câte ori vedem pe cineva care doarme pe stradă vorbesc despre asta, le arăt și le explic de ce”, a afirmat ducele de Cambridge în cadrul unei emisiuni difuzate de BBC.

Și sunt foarte interesați. De ce nu pot merge acasă? Mă întreabă ei”, a mai spus William.

Emisiunea „A Berry Royal Christmas”, găzduită de prezentatoarea și specialista în alimentație Mary Berry, îl arată pe Prințul William pregătind ceai la fundația pentru persoane fără adăpost The Passage, unde acesta este patron.

Ducele, în vârstă de 37 de ani, a vorbit și despre vizita la sediul acestei fundații în copilărie.

„A avut un impact puternic asupra mea. Mama și-a dat seama că era foarte important ca atunci când crești – mai ales în viața în care am crescut noi – să realizezi că viața are loc dincolo de zidurile palatului și că vezi oameni adevărați luptându-se cu probleme reale”, a explicat William.

Pe de altă parte, tot în cadrul emisiunii, Kate, soția prințului, a dezvăluit și care au fost primele cuvinte ale mezinului familiei, Prințul Louis, în vârstă de 1 an.

Potrivit ducesei de Cambridge, primele cuvinte rostite de Louis au fost chiar numele prezentatoarei emisiunii: Mary Berry. Iar explicația este una simplă: cărțile acesteia se află pe rafturile de jos ale bucătăriei de la Palatul Kensington, acolo unde lui Kate îi place să gătească pentru familia sa. Iar cum micul prinț stă cu mama sa în bucătărie, tot timpul vede chipul specialistei în alimentație pe coperțile cărților.

Unul dintre primele cuvinte ale lui Louis a fost Mary, deoarece chiar la nivelul privirii lui sunt toate cărțile mele de gătit. Fața ta se află pe toată cărțile, iar el a spus: „Ea este Mary Berry””, a povestit Kate Middleton, citată de The Mirror.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter