Prințul William ar fi avut COVID-19 în luna aprilie

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 02 noiembrie 2020, 10:21
Prințul William ar fi avut COVID-19 în luna aprilie, în aceeași perioadă în care tatăl său, prințul Charles, a fost infectat cu noul coronavirus.

Prințul Charles, în vârstă de 71 de ani, a fost testat pozitiv pentru COVID-19 în primăvara acestui an. Moștenitorul tronului britanic a avut o formă ușoară a bolii și s-a vindecat repede, după ce a stat în autoizolare în casa lui din Scoția și a urmat indicațiile medicilor.

Citește online gratuit numărul de noiembrie al revistei Unica

Potrivit presei internaționale, acesta nu ar fi fost singurul membru al familiei regale britanice care s-a infectat cu noul coronavirus. Fiul său, prințul William, ar fi fost și el bolnav de COVID-19 în luna aprilie. La fel ca prințul Charles, acesta ar fi avut tot simptome ușoare, potrivit adevărul.ro.

Se pare că ducele de Cambridge, în vârstă de 38 de ani, al doilea în ordinea succesiunii la tron, ar fi stat izolat în casa familiei sale din Norfolk. Acesta ar fi fost îngrijit de medicii de la Palatul Kensington și ar fi urmat normele impuse de autoritățile din Marea Britanie.

De asemenea, el nu ar fi renunțat la angajamentele oficiale nici pe perioada izolării, fiind prezent prin videoconferinţe la întâlniri.

Citește și: Andi Moisescu are COVID-19. Soția sa, Olivia Steer, îndeamnă oamenii să renunțe la măști și să se îmbrățișeze des

Prințul William și familia regală ar fi evitat să se afle această informație pentru a nu alarma și mai mult populația britanică, deja afectată de pandemie.

„Aveau loc lucruri importante şi nu am vrut să îngrijorez pe nimeni” ar fi spus nepotul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter