Prințul William, despre moartea mamei sale: „Este o durere ca nicio alta”

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 20 mai 2019, 13:07
Prințul William a vorbit despre felul în care pierderea mamei sale, Prințesa Diana, i-a schimbat viața pentru totdeauna.

Într-un interviu acordat pentru specialul BBC „A Royal Team Talk: Tackling Mental Health”, care vrea să să încurajeje oamenii să își exprime sentimentele, în special bărbații, William, în vârstă de 36 de ani, a vorbit despre propria sa experiență cu durerea.

Cred că atunci când ești îndoliat la o vârstă fragedă, oricând de fapt, dar în mod special la o vârstă fragedă – pot rezona cu voi aici – simți o durere ca nicio alta”, spune William în clip.

Și știi că va fi foarte greu în viață să treci peste ceva ce îți va produce o durere mult mai mare ca aceasta”, mai spune ducele de Cambridge.

Totuși, Prințul susține că deși poate fi foarte dificil să treci peste pierderea unei persoane dragi, el a găsit puterea în împărtășirea poveștii sale cu cei care au trec prin aceeași experiență.

De asemenea te apropie de toate aceste persoane care au fost îndoliate. Astfel că instantaneu, când vorbești cu altcineva… Aproape că o poți vedea în ochii lor”, a precizat William.

Ducele a explicat că oamenilor din Marea Britanie le este greu să își exprime emoțiile și speră că va putea să schimbe acest lucru.

Trebuie să existe un moment pentru asta. Oamenii trebuie să fie capabili să vorbească despre emoțiile lor, deoarece nu suntem roboți”, a subliniat el.

Prințul William și-a pierdut mama pe când avea doar 15 ani, iar fratele său, Prințul Harry, 13 ani. Prințesa Diana a murit pe 31 august 1997, într-un accident rutier produs în Paris.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter