Procesul intentat de Ashley Judd împotriva lui Harvey Weinstein, pe care îl acuză de agresiune sexuală, a fost respins

De Ioana Tătaru, pe
Procesul intentat de actrița Ashley Judd împotriva lui Harvey Weinstein, pe care l-a acuzat pentru agresiune sexuală, a fost respins în istanță. Cu toate acestea, Judd îl poate da în judecată pe regizor pentru defăimare și distrugerea carierei.

Ashley Judd nu este singura femeie care l-a dat în judecată pe Harvey Weinstein

Potrivit presei internaționale, un judecător de la un tribunal din Los Angeles a respins, miercuri, acuzațiile de agresiune sexuală formulată de Judd, dar a menționat că actrița poate să îl dea în judecată pe Harvey Weinstein pentru defăimare și distrugerea carierei. Potrivit Reuters, judecătorul Philip Gutierrez a spus că legislația americană privind hărțuirea sexuală la locul de muncă nu acoperă și chestiunea avansurilor sexuale.

Harvey Weinstein

În vara anului trecut, actrița Ashley Judd (50 de ani) l-a dat în judecată pe Weinstein, pe care l-a acuzat că i-a sabotat cariera, acesta convingându-l pe regizorul Peter Jackson să nu apară în filmul „Stăpânul Inelelor”, după ce ea i-a respins avansurile sexuale. Judd afirmă că Weinstein i-a spus lui Peter Jackson că a avut o experiență proastă cu ea și a calificat-o drept „o actriță de coșmar”

Producătorul de film Harvey Weinstein va fi judecat pentru agresarea sexuală a două femei, iar procesul va începe pe 6 mai, la un tribunal din Manhattan New York.

Pe numele lui Weinstein au fost formulate cinci capete de acuzare, inclusiv viol, iar dacă va fi găsit vinovat, producătorul riscă chiar și o pedeapsă cu închisoarea pe viață.

Peste 70 de femei, printre care actrițe precum Rose McGowan, Angelina Jolie, Salma Hayek și Gwyneth Paltrow, l-au acuzat pe Harvey Weinstein de hărțuire sexuală, viol sau agresiune, în urma apariției unui articol în The New York Times în care erau oferite detalii cu privire la mai multe prângeri pe numele prducătorului de film.

Sursă foto: Northfoto.com, Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter