R Kelly, arestat pentru trafic sexual

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 12 iulie 2019, 11:02
R Kelly a fost arestat, joi noapte, în Chicago, fiind acuzat de trafic sexual. Rapperul urmează să fie judecat pentru 13 capete de acuzare, unele având legătură cu pornografia infantilă și obstrucționarea justiției.

Poliția a confirmat arestarea acestuia, însă a refuzat să ofere mai multe detalii.

Cântărețul R&B, în vârstă de 52 de ani, se află de aproximativ 20 de ani în centrul unui scandal sexual. Încă din anii 1990 a fost acuzat de abuz, iar odată cu inițierea mișcării #MeToo, mai multe femei l-au acuzat de agresiune.

În luna februarie a acestui an, R. Kelly a fost acuzat de abuz sexual agravat, pentru ca în luna mai la adresa sa să mai fie aduse acuzații de agresiune și abuz sexual.

Printre victimele rapperului se află și adolescente.

Pentru prima serie de acuzații, cântărețul american a pledat nevinovat și a plătit o cauțiune de un milion de dolari.

De asemenea, Kelly a devenit subiectul unui documentar intitulat „Surviving R. Kelly”. În urma apariției acestuia, casa de discuri RCA a încheiat colaborarea cu el.

Potrivit avocatului artistului, acesta continuă să își susțină nevinovăția.

Suntem alături de el și de aceea ne aflăm astăzi aici. El se pregătește și asta este tot ce putem spune. Dacă m-ar aștepta 25 de ani de închisoare aș fi deprimat, dar dacă aș știi că sunt nevinovat nu aș fi deprimat, așadar, în acest punct ne aflăm. Domnul Kelly cunoaște adevărul, suntem alături de el”, a declarat avocatul lui R. Kelly citat de The Mirror.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter