Raluca Bădulescu, despre shoppingul de pandemie: „Am reușit să scap la cumpărături online”

De Unica.ro, pe
Raluca Bădulescu, jurata showului „Bravo, ai stil! Celebrities“ este cu siguranță un fashion icon național, mereu la curent cu cele mai noi tendințe și mereu surprinzătoare cu alegerile sale vestimentare.

Îndrăgita vedetă a mărturisit că, dacă într-o perioadă normală din an bătea la pas toate magazinele designerilor români și străini din București, odată cu pandemia s-a văzut nevoită s se limiteze la shoppingul online.

M-am abținut de la lucruri foarte scumpe, am avut noroc că a fost perioada de reduceri masive și am stat pe toate site-urile. Am cumpărat mult mai puțin decât într-o perioadă normală, cam la jumătate, pentru că nu știam cât va dura perioada de pandemie și cand vom relua filmările. Soțul meu m-a sfătuit să fiu mai cumpătată, deși este un concept pe care eu nu îl înțeleg 🙂 Am reușit să scap la cumpărături online, justificând că va reîncepe emisia, dar am apăsat mai puțin pedala de accelerație la cumpărături“, a declarat Raluca Bădulescu.

De sâmbătă, 29 august, se vor difuza la Kanal D noile ediții „Bravo, ai stil! Celebrities“, întrerupte pe perioada stării de urgență. Îndrăgita jurată recunoaște că ținuta pe care o va purta în seara de sâmbătă era pregătită încă din martie și a avut ceva emoții în a o purta.

Pe parcursul perioadei cât am stat în casă, mai bine de două luni, am probat această ținută de câteva ori, să fiu sigură că mă cuprinde“, a spus amuzată jurata.

Bravo, ai stil! Celebrities

Bravo, ai stil! Celebrities

Nu rata de sâmbătă, 29 august, începând cu ora 22:00, noi ediții „Bravo, ai stil! Celebrities“. Cea mai iubită bătălie stilistică, prezentată de Ilinca Vandici (coperta UNICA septembrie!) va putea fi urmărită de miercuri până sâmbătă, începând cu ora 22:00, la Kanal D.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter