Raluca Pastramă, mesaj în mediul online, după divorțul de Pepe: „Suntem testați”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 17 iunie 2021, 11:35

Pepe (41 de ani) și soția lui, Raluca Pastramă (29 de ani), au divorțat. Artistul a făcut anunțul în mediul online, într-un videoclip publicat pe YouTube.

Fostul cuplu are împreună două fiice, Maria (7 ani) și Rosa Alexandra (4 ani). Potrivit solistului, cel mai greu le-a fost să discute cu fiicele lor despre despărțire.

Raluca Pastramă, mesaj în mediul online, după divorțul de Pepe: „Suntem testați”

După separare, Raluca a făcut o singură declarație în presă. „Stăm acum la părinți. Nu vreau să comentez mai mult. Stăm la părinți și acum mergem la grădiniță”, a mărturisit Raluca Pastramă, pentru Cancan.ro.

În mediul online, recent, tânăra a publicat o fotografie pe care apare mesajul: „Uneori suntem testați nu pentru a arăta punctele noastre slabe, ci pentru a descoperi care sunt punctele noastre forte”.

Ce spunea Raluca Pastramă înainte de separarea de Pepe?

La începutul lunii septembrie, într-o apariție în cadrul emisiunii #BARonline, lansată pe YouTube de Pepe, Raluca a făcut o serie de declarații:

„Aș avea multe de spus. În toți anii ăștia și eu am avut multe lucruri pe care le-am ținut așa sufocate în sufletul meu. Aș fi vrut de multe ori să vorbesc și să mă descarc.

Să-mi deschid sufletul și să vorbesc cu oamenii. Mi-aș fi dorit să mă cunoască oamenii mai mult decât așa, prin prisma unor poze.

Sunt multe lucruri pe care aș vrea să le împart. Sunt un om cu multe idei și cu multă imaginație. Îmi place să vorbesc. Sunt un om super deschis și cu vorbele la mine întotdeauna.

Am avut așa un trac din cauza celor întâmplate la începutul relației mele cu Pepe și nu doar la început. Au fost ani de zile în care presa m-a tocat și am simțit nevoia să mă închid în mine.

De-asta niciodată nu am vrut să dau nici interviuri și mi-a fost cumva frică să răspund, pentru că întotdeauna cuvintele îmi erau răstălmăcite.

Am zis că mai bine tac, ca să fiu în siguranță și să nu mai stau să mă supăr când începe lumea să mă judece pentru ce spun”.

Foto: Instagram

Citește și:

Emma Roberts suferă de endometrioză: „Mi s-a confirmat că nu eram dramatică”

Dan Bittman, atac dur la adresa Andreei Esca în problema COVID-19: „Cred că și-a înscenat boala!”

Hugh Grant, despre simptomele COVID-19 pe care le-a avut: „Îmi simţeam ochii de trei ori mai mari”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter