Raluca Zenga a împlinit 39 de ani! Primul mesaj după divorțul de antrenorul Walter Zenga

De Unica.ro, pe

La începutul lunii octombrie, antrenorul de fotbal Walter Zenga confirma separarea de soția lui Raluca. O bună perioadă de timp, Raluca și Walter au avut un mariaj la distanță.

În timp ce Raluca locuia în Dubai alături de copiii lor, Samira (11 ani) și Walter Junior (8 ani), antrenorul de fotbal lucra în Italia.

Raluca Zenga a împlinit 39 de ani! Primul mesaj după divorțul de antrenorul Walter Zenga

În data de 1 a lunii noiembrie, Raluca a împlinit 39 de ani. Vedeta s-a aniversat mai multe zile la rând, alături de prietenele sale și de copiii ei.

„Aniversare din acest an plin de provocări, inevitabilă ca trecerea anotimpurilor, o îmbrățișez ca pe ridicarea unui voal. Atât de multe lucruri s-au ivit din umbră.

Să fi văzut atât de multe, totodată având atâtea altele de văzut încă … [îmi dau seama] că întotdeauna există ceva care să mă facă să fiu nerăbdătoare. (…)

Dorințe de ziua mea: fără ranchiună care să te țină treaz, fără decizii impulsive, fără nicio respirație irosită în conflicte inutile, nu rupturii, dar DA bucuriei. ✨

Vă mulțumesc TUTUTOR pentru minunatele urări, am simțit IUBIREA și susținerea. Au ajuns la mine ca nesfârșite binecuvântări”, a scris Raluca, pe contul personal de Instagram.

Imagini de la aniversarea Ralucăi în GALERIA FOTO de mai sus!

Walter Zenga: „Soția mea este schimbată radical”

„Ceea ce a apărut în ultimele zile în mass-media, cu privire la divorțul familiei Zenga, este adevărat! Nu mi-aș fi dorit ca eu și soția mea să ajungem în acest punct, însă viața este plină de surprize! Voi confirma acum, aici, pentru a nu lasă loc de alte interpretări!

Eu și soția mea Raluca nu mai formăm un cuplu de ceva timp. Din păcate, relațiile dintre noi s-au răcit, atât din cauza distanței dintre noi, creată și din cauza jobului meu de antrenor, dar și pentru că nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie!

Soția mea este schimbată radical. A decis să o ia pe un alt drum, pe care va merge singură de-acum încolo. Libertatea pe care i-am oferit-o mereu s-a întors cumva împotriva noastră.

Din respect pentru copiii noștri, nu vă pot oferi prea multe detalii, cu atât mai mult cu cât am depus deja actele pentru divorț la Curtea de Apel din Dubai”, a scris antrenorul, pe contul personal de Instagram.

Ulterior, Walter a șters mesajul.

Foto: Instagram

Citește și:

Pepe și Raluca Pastramă au divorțat: „Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu copiii”

Cum s-au cunoscut Pepe și soția lui? „La fix o săptămână de la ziua mea”

Carmen Grebenișan și logodnicul ei, testați pozitiv cu noul coronavirus

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter