Răzvan Botezatu a fost abuzat sexual în copilărie

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 20 septembrie 2018, 14:39
Răzvan Botezatu a renunțat la televiziune și de atunci face din ce în ce mai multe dezvăluiri despre viața sa personală. Fostul prezentator TV de la Antena Stars a dezvăluit că a fost diagnosticat cu TBC, iar acum a recunoscut care a fost cea mai mare traumă care i-a marcat copilăria.

Răzvan Botezatu s-a ferit să vorbească despre acest incident petrecut pe vremea când era doar un copil, însă un cunoscut al acestuia a făcut publice niște informații pe care fostul prezentator TV s-a văzut nevoit să le comenteze: „M-a răscolit foarte mult acest articol… Este un subiect dureros pentru mine ceea ce a apărut azi în presă. O traumă pe care am trăit-o în copilarie și care m-a marcat mai târziu. Într-adevăr, am fost la psiholog o lungă perioadă de timp. Te marchează, acolo, undeva, pe viață. Mai multe nu aș vrea să mai spun… las în urmă trecutul și privesc către viitor. Aveți grijă de voi! Dumnezeu e cu fiecare din noi la orice pas.” – a transmis Răzvan Botezatu pe contul lui de socializare.

Razvan Botezatu

Referitor la acest subiect, un cunoscut de-al fostului prezentator TV a dezvăluit: „Răzvan povestea că, atunci când era mai mic, pe la vârsta de 10 ani, era la joacă și 2 băieți au venit cu o pisică la el și i-au cerut bani pe ea. Cum era milos și aducea toate animalele acasă, furase bani de la bunica lui ca să le dea băieților ălora bani pe pisică. Și apoi, cei doi băieți, după ce au luat banii, l-au dus între garaje. Stătea la bloc, iar în spatele lor erau mai multe garaje pentru mașini. Și zicea că acolo cei doi băieți și-au bătut joc de el, l-au abuzat sexual”,  – a declarat un prieten apropiat de-al lui Răzvan, pentru Wowbiz.

La începutul acestei luni, Răzvan Botezatu și Raluca Dumitru, fosta sa colegă de la emisiunea Star Matinal, s-au logodit.

Citește și – Celia, dezvăluiri din căsnicia sa: „Mi-a cerut subtil să renunț la carieră”

Citește și – Andreea Marin se pregătește de operație: „Este cu anestezie generală”

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter