Răzvan Ciobanu a încercat să se sinucidă anul trecut

De Mădălina Manole, pe
Răzvan Ciobanu s-a stins din viață pe data de 29 aprilie, în urma unui accident de mașină. La trei săptămâni de la moartea designerului ies la iveală detalii interesante din viața sa și chiar dacă ipoteza sinuciderii a fost înlăturată, se pare că Răzvan Ciobanu a fost la un pas de a-și lua viața anul trecut.

Răzvan Ciobanu a murit la vârsta de 43 de ani și, conform declarațiilor apropiațiilor, îndrăgitul designer trecea de mai multă vreme printr-o perioadă grea, atât în plan personal, cât și profesional și financiar. Faptul că era citat în dosarul cu drogurile, că se despărțise de iubitul său, dar și că avea probleme cu banii, l-ar fi făcut pe Răzvan Ciobanu să se gândească la suicid. Surse din anturajul său au declarat că acesta a vrut să-și ia viața anul trecut: ”Puțini știu că designerul a încercat să termine socotelile cu viața anul trecut. Ne spunea că el nu mai poate supraviețui așa, cu datorii și fără dragoste”, – a declarat recent un apropiat al designerului, conform cancan.ro.

Aceasta nu este singura persoană care a mărturisit că Răzvan Ciobanu a încercat să se sinucidă: ”Îmi zicea că nu mănâncă, că nu a mâncat de trei zile. El spunea că nu mai vrea să mai trăiească, dar în mod conștient nu știu dacă ar fi făcut acest lucru. El a spus la un moment dat că a încercat”, – a dezvăluit Diana Lucan, o altă prietenă apropiată a regretatului designer, într-un interviu acordat pentru Antena Stars.

De curând și Cristi Pascu a făcut declarații halucinante despre Răzvan Ciobanu, recunoscând în mod public degradarea designerului.

Sursă foto: Arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter